Inici > Àgora bcn

Àgora bcn

PREINSCRIPCIÓ ESTADES TEMPORALS 2015/2016Dades Personals

Dades de Contacte

Desitjaria que el meu company/a d’ habitació sigui:

Sol.licitud de parking

Dades Acadèmiques

Població:
Tipus d’estudi:

Altres dades

Condicions econòmiques

CONDICIONS ECONÒMIQUES ESTADES MITGES 2015/16  ÀGORA BCN


EL DIPÒSIT Per fer efectiva la matrícula s’ha d’abonar el import del dipòsit (900€ en el cas de sol·licitar plaça en qualsevol de les tipologies d’habitació individual i 800€ en el cas de fer-ho en qualsevol tipologia d’habitació doble) en el termini indicat per ÀGORA a partir de la data de confirmació de plaça. Passat aquest termini, si no s’ha rebut còpia del pagament, ÀGORA BCN considerarà que es renuncia a la plaça i s’oferirà a un altre sol·licitant.

Una vegada el resident s’ha matriculat, si decideix renunciar a la plaça (per voluntat pròpia o abans de la data fixada com a data de sortida) i abandona ÀGORA BCN, l’ import de la preinscripció i del dipòsit no seran retornats. Aquest dipòsit també té com a objectiu garantir possibles desperfectes a l’ habitació i al mobiliari . Una vegada realitzades les corresponents comprovacions i en absència de las mateixes, aquest import serà retornat, per domiciliació bancària, 60 dies desprès del darrer rebut abonat.

Pagament del dipòsit

Amb targeta de crèdit: a través de l’enllaç que es facilita

Per transferència al nostre compte bancari:

Titular: FUNDACIÓN GASPAR ESPUÑA CETT

Entidad: BBVA           

Nº de cuenta: ES46 0182 2337 73 0200018349

SWIFT: BBVAESMMXXX
IBAN: ES59

Dirección Oficina: Av.Diagonal, 468     08006 Barcelona

 

Fer ingrés amb el  nom i cognoms del resident i, com a referència, especificar  "matrícula ÀGORA BCN curs 15/16". Enviar el justificant bancari per fax al nº (+00 34) 93 166 90 99 o per mail a agora.residents@cett.es. Les despeses derivades de la transferència aniran a càrrec del resident.

 LA TARIFA D’ESTADES MITGES  es composa d’ una preinscripció (275 € IVA inclòs), les mensualitats corresponents a la seva estada i el dipòsit.

Els residents que contractin per a la seva estada la Pensió Completa de i la mantinguin al llarg del curs rebran l’abonament del import de la preinscripció en el darrer rebut del mes de juny.

VACANCES DE NADAL I SETMANA SANTA. Durant les vacances de Nadal i de Setmana Santa els residents disposaran de la seva habitació i la seva pensió. En aquest període el dia de neteja habitual podrà variar. L’ absència temporal del resident, no implicarà cap mena de reducció en la tarifa mensual ni es podran fer reduccions de pensions.

CANVIS DE PENSIÓ. Una vegada el resident arribi a ÀGORA BCN podrà confirmar la seva pensió i canviar-la si finalment decideix triar una altra.  Posteriorment al dia d’ arribada, no s’ admetrà cap canvi de pensió. A excepció d’ aquells residents que, per motius acadèmics (canvis d’ horaris de classes, inici de pràctiques, etc) ho justifiquin amb document oficial de la universitat. Aquests canvis es sol·licitaran a la recepció, amb carta escrita i el corresponent document que ho justifiqui, i hauran de ser aprovats per la direcció d’ÀGORA BCN.

PAGAMENTS DE LES QUOTES. Els pagaments de les mensualitats es faran mitjançant domiciliació bancària de l’1 al 3 de cada mes. No es farà cap abonament en les mensualitats en cas d’ abandonar ÀGORA BCN abans d’ acabar el mes. Aquells residents que paguin les mensualitats directament amb targeta de crèdit, hauran de fer-ho, a la recepció, abans del dia 1 de cada mes. Abans de la data d’entrada s’haurà d’abonar la primera mensualitat.

La informació que ens facilita es troba protegida per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i serà incorporada als fitxers automatitzats titularitat de la Societat Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT, S.A., o d'empreses del Grup CETT, amb la finalitat d'informar-lo i demanar la seva opinió sobre els nostres productes i serveis. Si desitja accedir a les seves dades, rectificar-les o cancel·lar-les , pot sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça cett@cett.cat
© ÀGORA BCN 2015