Inici > Àgora bcn

Àgora bcn

PREINSCRIPCIÓ CURS ACADÈMIC 2016/2017Dades Personals

Dades de Contacte

Desitjaria que el meu company/a d’ habitació sigui:

Sol.licitud de parking

Dades Acadèmiques

Població:
Tipus d’estudi:

Altres dades

Condicions econòmiques


CONDICIONS ECONÒMIQUES PREINSCRIPCIÓ


Per formalitzar la preinscripció cal abonar l’import de la mateixa, el que garanteix la reserva de plaça.

Un cop rebut el formulari ens posarem en contacte amb l’ interessat/da per a confirmar l’acceptació de la seva sol·licitud. A continuació l’indicarem les formes de pagament de la preinscripció.


L’import de la preinscripció es el següent:

-          Per l’estada de curs complet: 415 € IVA inclòs.

-          Per l’estada mitja, (Entre 4 i 8 mesos d’estada: 275€ IVA inclòs


 Un cop fet el pagament, es tindrà plaça garantida fins a la matriculació definitiva.

Excepcionalment a aquells residents que no aprovin Batxillerat, la Selectivitat o no obtinguin plaça en cap de les universitats de Barcelona (inclosa la UAB), aquest import els hi serà retornat. També serà abonat a aquells estudiants estrangers que se’ls denegui el visat. En tots aquests casos serà necessari aportar la documentació oficial que ho justifiqui.

 

Si l’interessat/da, un cop pagada la preinscripció, es dona de baixa de manera voluntària, aquest import no serà retornat.

 

Promoció: Aquells residents que contractin la seva estada de curs complet en règim de pensió completa de 7 o 5 dies/setmana i la mantinguin al llarg del curs, els hi serà retornat l’ import de la preinscripció, en el darrer rebut. (excepte CETT)


Formes de Pagament:

 

Targeta de dèbit o crèdit (Pagament On-line), a traves de l’enllaç que s’envia automàticament un cop es rep el formulari de preinscripció emplenat i Àgora BCN accepta la sol·licitud. (En cas de no disposar de targeta de crèdit: consultar)

 

En cas de no disposar de l’ habitació sol·licitada, podran optar a un altre tipus d’ habitació que Àgora BCN els hi ofereixi, o bé, els hi serà retornat l’ import de la preinscripció.

La informació que ens facilita es troba protegida per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i serà incorporada als fitxers automatitzats titularitat de la Societat Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT, S.A., o d'empreses del Grup CETT, amb la finalitat d'informar-lo i demanar la seva opinió sobre els nostres productes i serveis. Si desitja accedir a les seves dades, rectificar-les o cancel·lar-les , pot sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça cett@cett.cat
© ÀGORA BCN 2015