Reserves Estades Curtes:
Data:
 
Nits
Adults
Access code/IATA code:
INICI > Reserva habitació per: > Estudiants > Curs Anual

PREINSCRIPCIÓ CURS ACADÈMIC 2014-2015Dades Personals

Dades de Contacte

Desitjaria que el meu company/a d’ habitació sigui:

Sol.licitud de parking

Dades Acadèmiques

Població:
Tipus d’estudi:

Altres dades

Condicions econòmiques

CONDICIONS ECONÒMIQUES PREINSCRIPCIÓ CURS COMPLET 2014/2015

Un cop rebut el formulari ens posarem en contacte amb l’ interessat/da per a confirmar l’acceptació de la seva sol·licitud. A continuació l’indicarem les formes de pagament de la preinscripció  per l’ estada de curs complert (545 € IVA inclòs). Amb aquest pagament procedirem a realitzar una pre-reserva de plaça fins a la matriculació definitiva.

Excepcionalment per aquells residents que no aprovin Batxillerat, la Selectivitat o no obtinguin plaça en cap de les universitats de Barcelona (inclosa la UAB), aquest import serà retornat. També serà abonat en aquells estudiants estrangers que se’ls denegui el visat. En tots aquests casos serà necessari aportar documentació oficial que ho justifiqui.

Si l’interessat/da es dona de baixa de manera voluntària, un cop pagada la preinscripció, aquest import no serà retornat.

Aquells residents que contractin la seva estada de curs complet en règim de pensió completa de 7 o 5 dies/setmana i la mantinguin al llarg del curs, els hi serà retornat l’ import de la preinscripció, en el darrer rebut.

En cas de no disposar de l’ habitació sol·licitada, podran optar a un altre tipus d’ habitació que ÀGORA BCN els hi ofereixi, o bé, els hi serà retornat l’ import de la preinscripció.


Formes de Pagament:

Targeta de crèdit (Pagament On-line)

Per transferència bancària a:

Titular: FUNDACIÓ GASPAR ESPUÑA CETT

Entitat:  BBVA           

Nº de compte: ES59 01825406170200018341

SWIFT: BBVAESMMXXX
IBAN:
ES59

Adreça Oficina: Carrer Sant Pere IV, 214-216 Barcelona

IMPORT A PAGAR: 545€ IVA inclòs

Especificacions per les transferències bancàries:

Fer l’ ingrés amb el  nom i cognoms del resident i, com a referència, especificar  "preinscripció ÀGORA BCN curs 14/15". Enviar el justificant bancari per fax al nº (+00 34) 93 166 90 99 o per mail a agoraresidents@cett.cat.

Les despeses derivades de la transferència de la preinscripció aniran a càrrec del resident.

Amb aquest pagament s' obtindrà un número de preinscripció. Començarem a confirmar places pel proper curs 2014/15, per ordre de preinscripció i pagament de reserva.

Aquesta pre-reserva de plaça es mantindrà fins a la matriculació definitiva.

La informació que ens facilita es troba protegida per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i serà incorporada als fitxers automatitzats titularitat de la Societat Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT, S.A., o d'empreses del Grup CETT, amb la finalitat d'informar-lo i demanar la seva opinió sobre els nostres productes i serveis. Si desitja accedir a les seves dades, rectificar-les o cancel·lar-les , pot sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça cett@cett.cat
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /tpv/formPreinscripcioAlumneAgora.aspx?mode=ago...

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
Passeig dels Castanyers, 21 08035 Barcelona Tel: +34.93.166.90.00 Fax: +34.93.166.90.99 e-mail: agora.info@cett.cat | agoraresidents@cett.cat
Ubicació | Residència | Estudiants |Professors | Activitats |FAQ