Booking Short Terms Stays:
Check In Date:
 
Nights
Adults
Access code/IATA code:
START > Residence > Residence > Want to know more?

QUÈ HAIG DE PORTAR A LA RESIDÈNCIA?

L’habitació que ocuparàs està completament moblada, així que, en principi, només hauràs de dur les teves pertinences . La residència proporciona llençols i roba de llit, i s’encarrega del canvi i neteja un cop per setmana.


QUIN TIPUS DE CONNEXIÓ A INTERNET HI HA A LA RESIDÈNCIA?

Tens connexió a Internet les 24hrs a la teva habitació per cable, i connexió Wi-Fi disponible a la Sala d’Informàtica i al Saló Social.


LA RESIDÈNCIA DISPOSA D’ IMPRESSORA I SALA D’INFORMÀTICA?

Si, tens una Sala d’informàtica amb impressora/fotocopiadora. Pots comprar les targetes de fotocopiar/imprimir a la recepció.


COM FUNCIONA EL  MENJADOR DE LA RESIDÈNCIA? 

El menjador ofereix un ampli i variat bufet lliure per al serveis d’esmorzar, dinar i sopar. Consultar tipus de règim i tarifes. 


ELS AMICS/FAMILIARS PODEN VISITAR-NOS I QUEDAR-SE A DINAR/SOPAR A LA RESIDÈNCIA?

Sí, sempre sota la teva responsabilitat i informant prèviament a Recepció, tant a l’entrada d’aquestes com a la sortida a través del full de registre de visites. El visitant podrà accedir al menjador adquirint a Recepció el tiquet corresponent, però en cap cas podrà dur carmanyola.


ESTÀ PERMÉS QUE FAMILIARS/AMICS  DORMIN AMB MI A LA MEVA HABITACIÓ?

No està permès que les visites pernoctin a la Residència sense autorització expressa de la recepció. En el cas que alguna visita vulgui allotjar-se a ÀGORA BCN, i en el cas de disponibilitat d'habitacions, se li assignarà una habitació amb la tarifa corresponent, però mai es podrà pernoctar en la mateixa habitació que el resident. Els familiars i amics tenen tarifes especials. Consultar a Recepció.


QUAN UN RESIDENT FINALITZA LA SEVA ESTADA , POT DEIXAR LES SEVES COSES A LA RESIDÈNCIA?

Quan el resident acaba el seu contracte haurà de desallotjar completament l’habitació. La residència no es farà responsable de les pèrdues o deterioraments dels objectes que es queden a les habitacions un cop es lliuren les claus.

Tots aquells residents que renovin la plaça per al curs següent, podran deixar els seus objectes personals a la residència, en un espai destinat a tal efecte, sempre que estiguin identificats amb el nom i cognoms de cada resident.


HI HA HORARIS D’ENTRADA I SORTIDA A LA RESIDÈNCIA?

La residència està oberta les 24 hores del dia. No hi ha horaris d’entrada i sortida. El resident té la seva pròpia clau d’accés a la seva habitació.


EM PUC GUARDAR LA CLAU DE L’HABITACIÓ O L’HAIG DE LLIURAR A LA RECEPCIÓ CADA VEGADA QUE MARXO DE LA RESIDÈNCIA?

Sempre hauràs de portar la teva clau de l'habitació amb tu, tenint present que s’aplicarà una penalització en cas de pèrdua.

Utilize el siguiente formulario para enviar la dirección de esta página web a un amigo:

Your name: *
Your email: *
Your friend's email: *
Comments: 
URL:  /html/cat/volssabemes.html

For security reasons, please ype the digits shown in the following image:
:  [Pedir otra imagen]
Passeig dels Castanyers, 21 08035 Barcelona Tel: +34.93.166.90.00 Fax: +34.93.166.90.99 e-mail: agora.info@cett.cat | agoraresidents@cett.cat
Ubicació | Residència | Estudiants |Professors | Activitats |FAQ