Reserves Estades Curtes:
Data:
 
Nits
Adults
Access code/IATA code:
INICI > Residència > La residencia

ÀGORA BCN Residència Universitària Internacional és un espai ideal per a l’estudi i la formació, la convivència intercultural i el companyerisme.

ÀGORA BCN posa a la vostra disposició un ampli conjunt de serveis i equipaments, tots ells pensats per a satisfer les necessitats dels estudiants que s’allotgen amb nosaltres.

La Residència disposa de 220 habitacions, de les quals, 100 són individuals, 89 dobles i 4 adaptades.

També disposem de 27 habitacions superiors, individuals i dobles, destinades a estudiants de postgrau, doctorat, professors i investigadors que busquin un espai adient a les seves necessitats. Aquestes habitacions estan ubicades en una planta específica i disposen de TV, mini nevera i servei de neteja diari.

A ÀGORA BCN trobaràs tot el que necessites perquè et sentis com a casa: habitacions molt àmplies i lluminoses, sales d ‘estudi on realitzar treballs i preparar els exàmens, una esplèndida terrassa enjardinada per gaudir del temps lliure amb els companys/es i un conjunt d’equipaments i espais polivalents.

Les nostres instal·lacions són noves, posem a la vostra disposició espais aptes per a l’estudi i les relacions personals, en un entorn privilegiat dintre de la ciutat, fent d’ ÀGORA BCN l’ allotjament ideal per a joves universitaris, professors i investigadors.

Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /html/cat/laresidencia.html

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
Passeig dels Castanyers, 21 08035 Barcelona Tel: +34.93.166.90.00 Fax: +34.93.166.90.99 e-mail: agora.info@cett.cat | agoraresidents@cett.cat
Ubicació | Residència | Estudiants |Professors | Activitats |FAQ