Obert Procés de Preinscripció Curs 2015-2016
Reserves Estades Curtes:
Data:
 
Nits
Adults
Access code/IATA code:

 BENVINGUTS A ÀGORA BCN Residència Universitària Internacional

COL•LEGI MAJOR de la Fundació Gaspar Espuña CETT


 

Banner transport català

 

ÀGORA BCN és una residència universitària mixta i laica, adscrita a la Universitat de Barcelona.

Vam obrir les nostres portes el 2006 amb la voluntat de ser un espai de convivència multicultural per a estudiants de totes les universitats, de qualsevol formació i carrera professional que necessiten allotjament durant la seva estada a la nostra cosmopolita ciutat. 

També disposem d’àrea reservada per a estades de professors, investigadors, ponents i membres de la Comunitat Educativa.

ÀGORA BCN està molt ben situada.  A peus de la Serra de Collserola permet gaudir d'un entorn natural immillorable i alhora estar molt ben comunicat, tant amb el centre de la ciutat, com amb les diferents universitats.

Posem a la teva disposició instal•lacions d'alta qualitat. 220 habitacions, dobles i individuals. Els nostres residents gaudeixen de les comoditats i serveis de moderns equipaments que fan de la seva estada a casa nostra, la millor opció d’allotjament.

Disposem d’espais comuns per  activitats d’estudi: sales de treball, informàtica, d’estudi i música. També t’ oferim espais per activitats de lleure com el nostre gimnàs i la pista poliesportiva si estàs interessat en practicar esport. Una àmplia terrassa enjardinada i saló social pels moments que necessites desconnectar. 

ÀGORA BCN, la millor opció d'allotjament per estudiants universitaris a Barcelona.

 

Allotja't amb nosaltres des de 440€/mes*

 *Tarifa Curs Complet en habitació doble petita, esmorzar inclós. El preu inclou: consums d'electricitat, aigua i climatització. Tovalloles i llençols, canvi setmanal i neteja de l'habitació. Connexió a Internet.

Preu final aplicant el 10% de descompte, promoció subjecte a places limitades.

IVA 10% no inclòs.

 

Tenim convenis i acords de col•laboració amb:

Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /html/cat/index.html

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
Passeig dels Castanyers, 21 08035 Barcelona Tel: +34.93.166.90.00 Fax: +34.93.166.90.99 e-mail: agora.info@cett.cat | agoraresidents@cett.cat
Ubicació | Residència | Estudiants |Professors | Activitats |FAQ